Schrijfcoaching

Je wilt schrijven. Je wilt gelezen worden. Weet je al wat je wilt vertellen? Of heb je hier nog wat hulp bij nodig? Is je verhaalidee interessant genoeg? Leest je stijl prettig? Hoe zorg je ervoor dat je mensen raakt met wat jij wilt zeggen? Dat het overkomt zoals jij het bedoelt?
Allemaal logische vragen. Bij het schrijven van een goed boek komt heel veel kijken. Oefening helpt. De adviezen van een ervaren schrijver en schrijfdocent inwinnen ook. Ik help je graag met je schrijfwensen, wat die ook mogen zijn. Kijk hieronder wat ik voor je zou kunnen betekenen.

foto: Keke Keukelaar

Schrijfcoaching

Wil je ontdekken waar je talenten liggen? Ben je begonnen met een boek, maar loop je tegen dingen aan waar je maar niet uit komt? Als schrijfcoach denk ik met je mee. Dat kan eenmalig, of op regelmatige basis, bijvoorbeeld eens per drie weken of eens per twee maanden. Aan jou de keus.

Naast dat ik natuurlijk vanuit mijn eigen schrijverschap ervaring heb met schrijven, heb ik kennis opgedaan over schrijfonderwijs bij Dactylus, Academie voor Schrijfdocenten en ben ik gecertificeerd schrijfdocent.

Kosten schrijfcoaching

Aan het coachen in een gesprek gaat natuurlijk voorbereiding vooraf. Van jouw kant (want jij schrijft) en van mijn kant (ik lees het stuk wat jij schrijft aandachtig en maak aantekeningen om tijdens ons gesprek aanknopingspunten ter verbetering te hebben). Voor het gesprek zelf, wat meestal 1,5 uur duurt, reken ik 135 euro, ex. BTW en voor de voorbereidingstijd (maximaal 1 uur) 90 euro ex. BTW. Natuurlijk is de voorbereidingstijd enigszins afhankelijk van de hoeveelheid tekst. Als ik denk dat ik dat met 1 uur niet red, maak ik een aangepaste offerte voor je.

Wil je graag eerst kennismaken? Dat kan natuurlijk. We kunnen bellen, skypen of elkaar persoonlijk ontmoeten bij een kopje koffie. Hier betaal je niets voor. Als we denken dat ik je kan helpen bij je schrijfwensen maak ik een offerte voor je. Als je hiermee akkoord gaat gaan we afspraken maken om jouw werk naar een hoger plan te tillen. Stuur me een berichtje met je wensen en dan kijken we wat ik voor je kan betekenen. Ik reageer snel.